Reyhanlı’da 10 bin kutu sahte ilaç serum ve merhem ele geçirildi

"Hatay Emniyet Müdürlüğü, Reyhanlı ilçesinde yaptığı operasyonda 10 bin sahte ilaç, serum ve merhem ele geçirirken, bir kişiyi gözaltına aldı.

"Hatay Emniyet Müdürlüğü, Reyhanlı ilçesinde yaptığı operasyonda 10 bin sahte ilaç, serum ve merhem ele geçirirken, bir kişiyi gözaltına aldı.

Polis yaptığı çalışmada, Yenişehir Mahallesinde H.C. isimli şahsın evinde sahte ilaç, serum ve merhem olduğu bilgisine ulaştı. Polis bu bilgi üzerine şahsın evine baskın yaptı. Yapılan baskında şüpheli gözaltına alınırken, evde yapılan aramada sahte diyabet, astım, bronşit ve diğer birçok rahatsızlığa yönelik sahte 10 bin kutu ilaç ele geçirildi. Ayrıca evde sahte serum ve merhemlerde bulundu. Şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. H.C. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli yurt dışına çıkma yasağı verilerek serbest bırakıldı.

Manşetler

Otomobil yol süpürme aracıyla çarpıştı
Depremzede yaşlı çiftin yaşadığı konteyner yanarak küle döndü
Otomobilin çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı
Evleri soyan hırsızlar önce kameraya sonra polise yakalandı
Motosikleti yatarak kullanıp trafiği tehlikeye sokan sürücüye 21 bin lira ceza
Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kayıplara karıştı
Doğum günü nedeniyle dağıtılan çikolataları yiyen 10 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta öldürülen genç kızın yakınlarından adalet çağrısı
Tırın tabanına binlerce uyuşturucu hap sakladılar
Antalya’da son 1 haftada 11 bin 553 araç ve sürücüne ceza kesildi