Sağanak yağış sebebiyle 15 metre boyunda ağaç iki müstakil evin çatısına devrildi

Adana'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle 40 yıllık 15 metre boyunda olan kavak ağacı iki müstakil evin çatısına devrildi.

Adana'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle 40 yıllık 15 metre boyunda olan kavak ağacı iki müstakil evin çatısına devrildi. Düşmenin şiddetiyle evlerin çatısında ve içerisinde maddi hasar oluştu.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki gündür etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Bugün sabah saatlerinde sağanak yağışın etkisiyle yaklaşık 40 yıllık 15 metre uzunluğundaki kavak ağacı iki müstakil evin çatısına devrildi. Her iki evde yaşayan vatandaşlar korku içerisinde uyanıp evlerini terk etti. Ardından durumu yetkililere bildirdi.

Ağacın devrildiği evlerin içerisinde klima ünitesini parçaları, çatısının çöktüğü ve mutfakta bulunan eşyaların yerlere savrulduğu görüldü. Ev sahipleri şuanda evlerine giremezken yetkililerin gelip ağacı kaldırmasını bekliyor.

Öte yandan, müstakil evde yaşayan vatandaşların ağacın kesilmesi yönünde daha önceden belediye başvuru yaptıkları öğrenildi.

Manşetler

Çukura düşen motosikletli, otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu
Mersin’de sağanak yağmur etkili oluyor
Antalya’da yağışlı havada kaza ucuz atlatıldı
Kontrolden çıkan lüks otomobil refüje çarptı: 1 yaralı
Antalya Havalimanı’nda korkutan kaza ucuz atlatıldı
Burdur’da son 1 haftada 12 bin 272 araç ve sürücüsü sorgulandı
Antalya’da 1 haftada milyonlarca kaçak ürün ele geçirildi, 5 şahıs tutuklandı
13 yıl sonra açılan istismar davasında adli tıp raporu tartışması
Dimçayı taştı, işletmeler su altında kaldı hasarın boyutu dronla görüntülendi
Tarsus’ta yağış kazaya neden oldu