Sağlık Sen’den üyelerine özel ücretsiz LGS ve YGS online canlı kurs anlaşması

Sağlık Sen Antalya Şube Başkanı Osman Kasap, bir kurum ile sağlık çalışanlarının çocuklarına ücretsiz LGS ve YGS online canlı kurs anlaşması imzaladı.

Sağlık Sen Antalya Şube Başkanı Osman Kasap, bir kurum ile sağlık çalışanlarının çocuklarına ücretsiz LGS ve YGS online canlı kurs anlaşması imzaladı.

Sağlık Sen Antalya Şubesi ile Yediiklim Kursları arasında ücretsiz eğitim anlaşması imzalandı. Sağlık Sen Antalya Şube Başkanı Osman Kasap, "Sağlık Sen Antalya Şubesi, üyelerimizin çocuklarına yönelik Sağlık Sen Akademi ile ücretsiz Lise Giriş Sınavı (LGS) ve Üniversiteye Giriş Sınavı (YKS) online kursları sunmaktan gurur duyuyoruz. Yaptığımız işbirliği sayesinde çocuklarımızın geleceğine yön verecek bu eşsiz fırsatı sunuyoruz. Üniversite hazırlık için haftada 16 saatlik derslerle toplamda 576 saatlik online kursla çocuklarımızı YKS'ye en iyi şekilde hazırlıyoruz. Lise hazırlık için haftada 14 saatlik derslerle toplamda 448 saatlik online kursla çocuklarımızı LGS'ye büyük bir özgüvenle hazırlıyoruz" dedi.

Sağlık Sen Antalya Şubesi olarak üyelere ve çocuklarına değer verdiklerini belirten Kasap, "Uzman eğitmenlerle üyelerimizin çocuklarının eğitimine katkı sunuyoruz. Ücretsiz online kurslarımız sayesinde eğitim hakkını herkese ulaştırmayı hedefliyoruz. Değerli üyemiz çocuklarımızın başarıları için yanınızdayız ve onların geleceğini parlatacak adımlar atmalarına yardımcı oluyoruz. Geleceği daha parlak bir şekilde inşa etmek için bu ücretsiz LGS ve YKS online kurslarıyla çocuklarınızı desteklemekten mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Polis memuru eşini ayaklarından vurdu
Yüksek promil gözlüğünü takan vatandaşlar topa vuramadı, ortaya komik görüntüler çıktı
Evde ölü bulunan 16 yaşındaki çocuğun cenazesi teslim alındı
DNA testi işlemleri tamamlanan Kübra’nın cenazesi ailesi tarafından teslim alındı
Motosiklet kazasında yaralanan genç, 7 günlük yaşam savaşını kaybetti
Epilepsi hastası kızı dövdüğü öne sürülen anne: "Benim kızımı dövdüler ben konuşmaya gittim kavga çıktı"
Osmaniye’de 15 milyonluk kaçak ürün operasyonu: 3 tutuklama
Kübra Yapıcı cinayetinde şüpheliler birbirlerini suçladı
Kontrolsüz yıkımda yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı, 3 şüpheliye adli kontrol verildi
16 yaşındaki Hiranur’un öldürülmesi davasında sanığa müebbet