Sahil Güvenlik Mersin’de görev başında: Binlerce gemi ve tekne denetlendi

Mersin'de Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, kentin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 2025 yılının ilk 5 ayında 7 bin 783 saat görev yaptı.

Mersin'de Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, kentin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 2025 yılının ilk 5 ayında 7 bin 783 saat görev yaptı. Denetimlerde 2 bin 549 gemi ve tekne kontrol edilirken, kurallara uymayan 148'ine yasal işlem uygulandı.

Mersin'de sahil güvenliği sağlamak ve yasa dışı faaliyetlerin önüne geçmek için gece gündüz görev başında olan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 2025'in ilk 5 aylık döneminde yoğun bir mesai yürüttü.

Valilikten yapılan açıklamada, söz konusu dönemde toplam 7 bin 783 saat görev icra edildiği belirtildi. Açıklamada, bu süre zarfında denetlenen 2 bin 549 gemi ve tekne arasından 148'ine yasal işlem uygulandığı kaydedildi.

Yetkililer, denetimlerin aralıksız süreceğini vurgulayarak, "güvenli bir şehir, huzurlu bir gelecek" hedefi doğrultusunda çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini bildirdi.

Manşetler

Trafikte bıçakla dehşet yaşatan baba-oğula 363 bin TL ceza
Adana’da evin duvarına çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı
Osmaniye’de otomobil köprüden uçtu: 1 yaralı
Kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Freni boşalan hafif ticari araç ağaca çarptı: 1 yaralı
Trafikte dehşet: Tırdaki yolcu bıçakla saldırdı
Babanın en ağır yükü: Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Burdur’da iki genci bıçaklayan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı
Kazada hayatını kaybeden nişanlı çift yan yana toprağa verildi
Burdur’da otogarda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme