Sahildeki konteynerler evler alevlere teslim oldu

Hatay'da sahilde bulunan ve vatandaşlar tarafından yazlık ev olarak kullanılan 2 konteyner alevlere teslim olarak kullanılmaz hale geldi.

Hatay'da sahilde bulunan ve vatandaşlar tarafından yazlık ev olarak kullanılan 2 konteyner alevlere teslim olarak kullanılmaz hale geldi. Yangında yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Yangın; Dörtyol ilçesi Özerli Mahallesi'nde sahilde bulunan Öğmeiş Sitesi civarında yaşandı. Sahilde bulunan ve yazlık ev olarak kullanan iki konteyner evde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın çevreye sıçramadan söndürülürken, konteyner evler kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Manşetler

Düğün konvoyunda yaşanan tartışma meydan savaşına döndü: 4 yaralı
Osmaniye’de pikap ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Vicdansız sürücü ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı
Çocuğu yola bırakıp, yaralıları otomobiliyle ezerek kaçmıştı: Vicdansız sürücü yakalandı
Mersin’de yangında mahsur kalan cennet papağanını itfaiye kurtardı
Takla atan otomobil güvenlik kamerasına yansıdı: Aynı aileden 2 kişi yaralandı, 3 çocuk kurtuldu
Motokuryeye döner bıçaklı saldırı iddiası
Antalya’da yolcu indirmek için duran midibüse tır arkadan çarptı: 11 yaralı
Trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
İskenderun’da vinç alevlere teslim oldu