Sahildeki konteynerler evler alevlere teslim oldu

Hatay'da sahilde bulunan ve vatandaşlar tarafından yazlık ev olarak kullanılan 2 konteyner alevlere teslim olarak kullanılmaz hale geldi.

Hatay'da sahilde bulunan ve vatandaşlar tarafından yazlık ev olarak kullanılan 2 konteyner alevlere teslim olarak kullanılmaz hale geldi. Yangında yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Yangın; Dörtyol ilçesi Özerli Mahallesi'nde sahilde bulunan Öğmeiş Sitesi civarında yaşandı. Sahilde bulunan ve yazlık ev olarak kullanan iki konteyner evde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın çevreye sıçramadan söndürülürken, konteyner evler kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta kepçenin çarptığı işçi hayatını kaybetti
Gazipaşa’da kamyon üzerindeki jeneratör yandı
Tarsus-Pozantı otoyolunda kamyon ile tır çarpıştı: 1 ölü
Plastik ambalaj deposunda uyuşturucu üretimine 3 tutuklama
Hastaneden taburcu oldu, dönüş yolunda kazada öldü
Sulama kanalına düşen genç kızın cansız bedenine ulaşıldı
Mersin’deki 7 milyar 640 milyon TL’lik yasa dışı bahis operasyonunda 30 tutuklama
Osmaniye’de anız yangını seyir halindeki saman yüklü tıra sıçradı
Motoru arızalanıp sürüklenen teknedeki İsrail uyruklu 2 kişiyi Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı
Adana’da sulama kanalında kaybolan kişi aranıyor