ŞAHİN HİZMETLERİNİ ANLATTI

Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, kendi dönemlerinde çözülen Çalkaya sorununun Aksu için bir milat olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı, mevcut Başkan Halil Şahin seçim çalışmalarına devam ediyor. Karaçalı ve Kumköy Mahallelerindeki toplantılarda Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, başkanın eşi Ümmü Şahin ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Aksu’ya 5 yılda yapılan hizmetleri tek tek anlatan Şahin, yapılan parklardan, kapalı pazarlardan ve diğer yatırımlardan bahsetti. Yıllardır sıkıntı olan Altıntaş, Güzelyurt, İncik bölgesindeki şerhlerin bu dönemde kaldırıldığını ve tapuların hazırlanmaya başlandığını ifade eden Şahin bu durumun Aksu için milat olduğunu vurguladı. Atatürk Mahallesine de has yasal düzenlemeler yapıldığını kaydeden Şahin, “Geleceğimizi düşünüyorsak hizmetten yana tavır almamız lazım.” diye konuştu. 
Başkan Şahin konuşmasında ilçeye kazandırılan büyük yatırımlardan bahsederek, vatandaşların sorularına da cevap verdi. HABER MERKEZİ

Manşetler

Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı
Fırtınanın çatısını uçurduğu evde mahsur kalan 3 kişiyi itfaiye kurtardı
Uçurumdan yuvarlanan sürücüyü AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı
Isparta’daki başsız ceset soruşturmasında 4 gözaltı