Sahipleri tarafından gelin gibi süslenip jürinin önüne çıktılar

Antalya'nın Kumluca'da düzenlenen En Süslü Deve Yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Antalya'nın Kumluca'da düzenlenen En Süslü Deve Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen yarışmada, değişik illerden gelen 16 deve görücüye çıktı. Sahipleri tarafından rengarenk süslenen develer, jüri üyeleri önünde kendilerini gösterdi.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde pazar günü düzenlenecek deve güreşi etkinliği kapsamında en süslü deve yarışması düzenlendi. 16 devenin yarıştığı etkinlikte Kumluca'dan Bayram Özer'in "Cılgın Boran" isimli devesi "en süslü" deve seçildi. Özer Özmutlu'nun "Egemen" isimli devesi ikinci, Kumluca Deveciler Derneği Başkanı Zafer Gemici'nin "Baba Tahsin" isimli devesi ise üçüncü oldu.

Dereceye giren deve sahiplerine, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Devesi birinci seçilen Bayram Özer, devesini süslemek için çok emek verdiğini belirterek yarışmada birinci olmakla hak ettiği ödülü aldığını söyledi.

Manşetler

Adana’da otomobil traktöre arkadan çarptı: 1’i ağır 4 yaralı
Adana’da iki evi kurşunlayan şüpheliler yakalandı
Makarna fabrikasında kazana düşen işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de cep telefonu bataryası ustanın elinde alev aldı
Burdur’da motosiklet kazası: 21 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 7 kilo 108 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Osmaniye’de park halindeki kamyon alev alev yandı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil yandı
Alanya’da seyir halindeki hafif ticari araç alev aldı