Saimbeyli’de deprem uzmanları risk taşıyan bölgelerde inceleme yaptı

Adana'nın Saimbeyli Belediyesi, deprem önlemleri kapsamında akademisyenler ile birlikte ilçede inceleme çalışmaları başlattı.

Adana'nın Saimbeyli Belediyesi, deprem önlemleri kapsamında akademisyenler ile birlikte ilçede inceleme çalışmaları başlattı.

6 Şubat'ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Saimbeyli ilçesinde birçok artçı deprem yaşandı. Bu nedenle Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, ilçede deprem önlemlerini arttırmak için bilirkişilerle çalışmalara başladı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Alican Kop ve AFAD ekipleri, Belediye Başkanı Mahmut Dal'ın görevlendirdiği iş makineleri ile Avcıpınarı Mahallesi'nde risk taşıyan bölgelerde fay hattı incelemeleri gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Dal, "Saimbeyli Belediyesi olarak önceliğimiz insan hayatı. İlçemizi depreme karşı korumak adına çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Dualarımız, ülkemiz ve milletimiz için. Allah hepimizi afetlerden korusun "dedi.

Manşetler

Antalya’da son 1 haftada 11 bin 553 araç ve sürücüne ceza kesildi
Mersin’de tehlikeli yükleme yapan kamyon sürücüsüne ceza yağdı
20 yaşındaki genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Genç kadın toplantı için beklediği dayısının silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetmiş
Burdur’da haksız fiyat artışına 3 milyon 222 bin lira ceza
Otomobille hafif ticari aracın çarpışması kamerada
Kendisini döven komşusunu vurup tutuklandı: "Gururuma yediremedim, vurdum"
Burdur’da fuhuş operasyonu: 3 tutuklama
Sevgilisinin eski erkek arkadaşını öldürdü: Balkondan balkona atlayıp kaçmak istedi
Burdur’da jandarma ekipleri tarafından bilgilendirme ve farkındalık eğitimi