Şair Ahmet Selçuk İlkan sahnede 67. yaşını kutladı

Şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, Adana'nın Kozan ilçesinde sevenleriyle buluştu.

Şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, Adana'nın Kozan ilçesinde sevenleriyle buluştu. Sahnede 67. yaşını kutlayan Ahmet Selçuk İlkan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına özel bir marş bestesi hazırladığının da müjdesini verdi.

Şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, yerel bir gazetenin kuruluş yıl dönümü gecesinde Kozanlı hemşerileriyle bir araya geldi. Kozan'da düzenlenen gecede sahne alan Adanalı şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, 67. yaşını da sevenleriyle birlikte kutladı. İlkan, ilk kez doğduğu memleketinde doğum gününü kutlama imkanı bulunduğunu belirterek duygu dolu anlar yaşadığını kaydetti. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yaşına özel bir marş yazdığını da belirten Ahmet Selçuk İlkan, şiirleri ve bestelerini sevenleriyle paylaştı.

Gazete sahibi Ertan Şahin tarih ve kültür ve sanatın izlerini taşıyan antik bir kentte Şair ve Söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ı ağırlamanın gurunu yaşadıklarını ifade ederek geceye katılan misafirlere teşekkür etti.

Manşetler

Antalya’da 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada acı Adli Tıp Kurumu önüne taşındı
Burdur’da etkili olan yağıştan dolayı yol çöktü
Yeni görüntüler ortaya çıktı: Bebeğe şiddet uygulayan hemşire başka bebeğe de tokat atmış
Burdur’da mobilya imalathanesinde yangın
İş yerinde esnafın cansız bedeni bulundu
Burdur’da baca yangını korkuttu
Burdur’da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Burdur’daki feci kazada hayatını kaybeden anne oğul gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi
Depremde eşini, 2 çocuğunu ve bacaklarını kaybeden acılı anne, yaptığı alışverişin borcunu ödeyemeyince mahkemelik oldu
Yola düşen kayaları iple araca bağlayıp çektiler