Şair ve Halk Ozanı Abdulvahap Kocaman anıldı

Şair ve Halk Ozanı Abdulvahap Kocaman'ın vefatının 17. yılında Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde anma etkinliği düzenlendi.

Şair ve Halk Ozanı Abdulvahap Kocaman'ın vefatının 17. yılında Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde anma etkinliği düzenlendi.

Kadirli Belediyesi ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün organizasyonuyla düzenlenen etkinlik çerçevesinde şair ve halk ozanı Abdulvahap Kocaman için vefatının 17. yılında Koçlu Köyünde anma etkinliği düzenlendi. Okçuluk ve voleybol turnuvalarının düzenlendiği programda, yerel sanatçılar türkülerini seslendirdi. Hacivat ve Karagöz gölge oyununun sergilendiği etkinlikte Kadirli Belediyesi tarafından katılımcılara yemek ve içecek ikramında bulunuldu.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, şair ve halk ozanı Kocaman'ın Çukurova için önemli bir değer olduğunu belirterek, halk ozanlarına sahip çıkmaya ve adlarını yaşatmaya devam edeceklerini kaydetti.

Manşetler

Yanan evden tabancasını almak isterken alevler içinde kalan emekli polis hayat mücadelesini kaybetti
Hatay’da 3 kaçak göçmen yakalandı, 1 organizatör tutuklandı
Samandağ’da hapis cezasıyla aranan 2 kişi yakalandı
İskenderun’da kasten yaralama şüphelisi tutuklandı
Kozan’daki cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Tartıştığı kişiyi ayağından vurdu
Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası