Samandağ sahilinden torbalarca çöp toplandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Samandağ ilçesi sahilinde yürüttüğü temizlik çalışmalarında torbalarca çöp toplandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Samandağ ilçesi sahilinde yürüttüğü temizlik çalışmalarında torbalarca çöp toplandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha yaşanabilir bir çevrede hayatını sürdürebilmesi için il genelindeki temizlik çalışmalarına devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, yaşanan yağışlar sonrası Asi Nehri'nden Samandağ sahillerine taşınan su sümbüllerinin ortaya çıkardığı kirlilik nedeniyle çalışma başlattı. Samandağ ilçesi Deniz ve Çevlik Mahalleleri arasındaki bölgede temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, bölgede rüzgar ve dalgalar nedeniyle kıyıya vuran su sümbüllerinin yanı sıra kamyon lastiğinden çöp poşetine kadar tonlarca atığı temizledi.

Manşetler

Mersin’de son bir ayda bin 50 şüpheli gözaltına alındı
Yolcu otobüsü seyir halindeyken yangın çıktı
Gece evden otomobille ayrılan kadın, dereye düşen otomobilde hayatını kaybetti
Turizmci Zafer Süral: "İsteklerin ardı arkası kesilmiyor, benim de dayanacak gücüm kalmamıştı şikayetçi oldum"
Kazada kapanan E-90 Otoyolu, araçların çekilmesiyle trafiğe açıldı
Osmaniye’deki feci kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu
Hatay’da kuvvetli fırtına etkisini hissettirdi
Minibüsle çarpışarak hurdaya dönen TOFAŞ’taki 2 kişi yaralandı
DSİ’ye ait kepçenin çalınıp define arandığı iddiası
Eşi banyoya mezar kazıp gömmüştü, çocuklarının haber alamaması üzerine kadının cansız bedeni bulundu