Samandağ’da yaz kurslarına yoğun ilgi

Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen "Ücretsiz Yaz Kursları" devam ediyor.

Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen "Ücretsiz Yaz Kursları" devam ediyor.

Yaz tatillerinde hem çocukların tatillerini verimli geçirmeleri hem de bedensel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Voleybol, Badminton, Boks-Kick Boks, Atletizm, Basketbol ve Keman kursları bu yoğun ilgi gördü.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Av. Refik Eryılmaz'ın talimatları doğrultusunda çocuklarımızın tatillerini verimli geçirmeleri amacıyla başlattığımız yaz kurslarımız devam ediyor. Geleneksel hale getirdiğimiz yaz kurslarımıza vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi bizi memnun etti. 7 farklı branşta Samandağlı çocuklarımızın ücretsiz faydalandıkları, eğlenerek kendilerini geliştirebildikleri, sosyal aktivite ihtiyaçlarını giderebildikleri kurslarımızı sürdürüyoruz" denildi.

Aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmeni tarafından her sabah Atatürk Sahil Parkında egzersiz ve Step-Aerobik derslerinin devam ettiği kaydedildi.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 yaralı
Otoyolda feci kaza: Anne yaralandı, sürücü oğlu öldü
İki grup arasındaki tüfekli kavga kamerada
Okul dönüşü kamyon ile çarpışan motosikletteki 2 genç yaralandı
Eğirdir’de yol kenarına savrulan otomobildeki 3 kişi yaralandı
Osmaniye’de kuvvetli yağış: Yollar suyla doldu, araçlar yolda kaldı
Antalya’da doğal gaz kombisinden sızan karbonmonoksit gazından anne ve oğlu zehirlendi
Burdur’da pikap ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Antalya’da iş ve uygun fiyata cep telefonu vaadiyle 3 kişiyi dolandıran şüpheli tutuklandı
Antalya’da 3 mahallenin ulaşımını sağlayan yol çöktü