Şanlıurfa’da 2 kişinin öldüğü 8 kişinin yaralandığı patlama kamerada

Şanlıurfa'da 2 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı iş yerinde meydana gelen patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa'da 2 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı iş yerinde meydana gelen patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesine Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir apartmanda doğal gazdan kaynaklandığı belirtilen patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle binada hasar oluştu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Patlamada, 2 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı öğrenildi. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Korkunç patlama anı kamerada

Yaşanan şiddetli patlama anı bir iş yerine ait güvenlik kamerasına an be an yansıdı. Patlama sonrası işyerinde bulunan malzemelerin dışarıya doğru uçuştuğu görüldü.

Manşetler

Sulama kanalına düşen iki kardeş de hayatını kaybetti
Hiç tanımadığı adamı bıçakla yaraladı, polisi görünce ‘Game Over’ diyerek teslim oldu
Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı
Adana’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Sosyal medya şovu uğruna trafiği birbirine katan motosikletliler kamerada
Zeytinlikte yükselen alevler korkuttu