Şarkikaraağaç’ta ruhsatsız silah operasyonu

Isparta'da bir köyde düzenlenen operasyonda 6 adet ruhsatsız tabanca ve şarjör ele geçirilirken, şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

Isparta'da bir köyde düzenlenen operasyonda 6 adet ruhsatsız tabanca ve şarjör ele geçirilirken, şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Fele köyü mevkiinde geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen operasyon sonucunda ruhsatsız silah ele geçirildi. Jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, İ.D. isimli şahsa ait olduğu tespit edilen 6 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 6 adet şarjör ele geçirildi. Şüpheli İ.D. hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli soruşturma işlemlerine başlandığı öğrenildi.

Manşetler

İskenderun’da işledikleri suçlardan aranan 2 kişi yakalandı
Hatay’da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Zirai gübre yüklü tır devrildi: 1 yaralı
Alanya’da çamaşır makinesi yangını korkuttu
Şehit Binbaşı Sinan Taştekin memleketi Isparta’da ebediyete uğurlandı
Hatay’da kalp krizi geçiren asker hayatını kaybetti
Şehit olan askerin acı haberi ailesine ulaştı
Antalya’da otomobile ’60 milyon TL’ kurşunu
Kendisini MİT görevlisi olarak tanıtıp vatandaşı dolandıran şüpheli suçüstü yakalandı
Şehit Binbaşı Sinan Taştekin’in naaşı Isparta’ya getirildi