’Sazan sarmalı’ yöntemiyle 847 bin TL’lik vurguna polis engeli

Antalya'da sazan sarmalı yöntemiyle otomobil dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen 3 şüpheli, bankadan parayı çekecekleri esnada yakalandı.

Antalya'da sazan sarmalı yöntemiyle otomobil dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen 3 şüpheli, bankadan parayı çekecekleri esnada yakalandı.

Gaziantep'te yaşayan M.K. isimli vatandaşın, Antalya'da yaşayan kişiler tarafından oto dolandırıcılığına maruz kaldığını bildirmesi üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan bir banka şubesinde dolandırıcılık olayı ile ilgili şüpheli işlem yapan şahıs olduğu bilgisi alınca bankaya geldi. Burada 547 bin TL çekmeye çalışan şüpheli C.E. ve yanında bulunan diğer şüpheliler U.Ş. ve S.H.Ş. yakalandı.

Şüphelilerin yapılan incelemesinde, Gaziantep ilinde sazan sarmalı yöntemi ile oto dolandırıcılığından müracaatı bulunan M.K.'nin havale ettiği 847 bin TL'den 547 bin TL'sini çekmek için geldikleri, geri kalan 300 bin TL'sinin de kripto para hesaplarına aktarıldığını tespit etti.

Olayla ilgili yakalanıp gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Manşetler

Zeytinlikte yükselen alevler korkuttu
Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Adana’da asma yaya köprüsünde yangın: 20 metrelik bölüm yandı
Sulama kanalında can pazarı: 6 yaşındaki çocuk hastanede, kardeşi aranıyor
Osmaniye’de taş kırma makinesi yüklü tır köprüye sıkıştı
Kalorifer kazanı patladı ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Feribot faciasında hayatını kaybeden uzman çavuşun naaşı Mersin’e getirildi
Manavgat’ta 36 bin makaron, 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi
Aksu’da 1 kilo 50 gram eroin ele geçirildi: 1 tutuklama