Şehit Uzman Çavuş Onur Çapan’ın naaşı Isparta’ya getirildi

Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde gerçekleştirilen eğitimde yaşanan silah kazasında şehit olan Piyade Uzmanı Çavuş Onur Çapan'ın naaşı Isparta'ya getirildi.

Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde gerçekleştirilen eğitimde yaşanan silah kazasında şehit olan Piyade Uzmanı Çavuş Onur Çapan'ın naaşı Isparta'ya getirildi.

Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde gerçekleştirilen eğitimde yaşanan silah kazasında Piyade Uzmanı Çavuş Onur Çapan (33) şehit düştü. 6 ve 3 yaşında iki kız çocuğu babası olduğu öğrenilen Şehit Uzman Çavuş Onur Çapan için Süleyman Demirel Havalimanında karşılama töreni düzenlendi. Askeri uçakla getirilen şehit Çapan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu tören mangasının omuzlarında bir süre taşınarak cenaze nakil aracına konuldu. Karşılama töreninde annesi Döndü Çapan, kız kardeşi Hacer Filiz gözyaşlarına boğularak güçlükle ayakta durdu. Şehidin babasının ise 2 yıl önce vefat ettiği öğrenildi.

Karşılama törenine; Isparta Valisi Aydın Baruş, Kara Havacılık Okul Komutanı Tuğgeneral İsa Baydilli, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, askeri ve mülki erkan ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Çapan'ın cenazesi bugün 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda ikindi namazını müteakip düzenlenecek törenin ardından Isparta Şehitliği'nde defnedilecek.

Manşetler

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
Takla atan araç park halindeki 4 araca çarptı
Virajı alamayan araç takla attı, sürücü yaralandı
Çalıştığı otelin lojmanın çatısında ‘karım gelecek’ diye usturalı eylem yaptı
İskenderun’da uçurumdan düşen inek iş makinesiyle kurtarıldı
Belen’de konteynerler alevlere teslim oldu
Antakya’da çöplük alan alevlere teslim oldu
Dörtyol’da ev yangınında 3 kişi tahliye edildi
Hassa’da yamaçtan düşen vatandaş kurtarıldı
Kaş’taki orman yangını büyük ölçüde kontrol altında