Şehitler için helva ve lokma dağıtıldı

Muratpaşa Belediyesi, Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit düşen 33 Mehmetçik için Cuma namazı sonrasında helva ve lokma dağıttı. Ayrıca, Başkan Uysal’ın talimatıyla belediyenin gerçekleştireceği tüm etkinlikler iptal edildi.

Muratpaşa Belediyesi, İdlib’de şehit düşen Finikeli Uzman Çavuş Turgut Korkmaz Kahraman ve 32 silah arkadaşı Mehmetçikler için Cuma namazı çıkışı Muratpaşa Camii ve eski sanayi sitesinde bulunan Sanayi Camii’nde helva ve lokma dağıttı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İdlib’de şehit düşen kahraman Mehmetçikler için hafta sonu da camilerde lokma ve helva dağıtımına devam edeceklerini belirtirken tweeterdan yayımladığı mesajında “Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Hepimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Muratpaşa Belediyesi, ayrıca, Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde bugün gerçekleştirilecek Düşlerin Sazendeleri konseri ve Cumartesi düzenlenecek ‘Unutulmaz filmler ve müzikler’ programını ileri bir tarihe erteledi. Haber Merkezi

Manşetler

Kahramanmaraş’ta 243 bin sentetik ecza ele geçirildi
Acil servis önünde yaşanan kavga paniğe neden oldu
Arsuz’da kazan dairesi yangını binaya sıçramadan söndürüldü
‘Sazan Sarmalı’ dolandırıcılığı kuyumcuların hesaplarını bloke ettiriyor
Alanya’da gece saatlerinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü