Selçuk Yaşar son yolculuğuna uğurlandı

Yaşar Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camii'nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşar Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camii'nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir'de 98 yaşında hayatını kaybeden Yaşar Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, öğlen namazını müteakip Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine; İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Karşıyaka'nın futbol, basketbol ve voleybol takımlarının sporcuları, Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ve çok sayıda isim katıldı.

Selçuk Yaşar'ın Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan kızı Feyhan Yaşar ile holdingin yönetim kurulu başkan vekili olan diğer kızı İdil Yiğitbaşı, taziyeleri kabul etti.

Manşetler

Otomobil 200 metrelik uçuruma yuvarlandı: 27 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti
Alanya’da motosiklet park halindeki araca çarptı: 1 yaralı
Antalya’da cinayetle sonuçlanan silahlı saldırıya 2 tutuklama
Antalya’da otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Hayatını kaybeden babasının hediyesini kaybetti, bulununca sözleri duygulandırdı
Yaşlı kadın balkondan düşerek hayatını kaybetti
Öğretmen Ayla Kara’nın ailesinden, okula saldıran öğrencinin ailesine 5 milyon 100 bin liralık tazminat davası
Isparta’da tırla çarpışan Fiat Tofaş araç hurdaya döndü: 2 yaralı
Antalya’da cinayetle sonuçlanan otomobile silahlı saldırıya olayına 3 gözaltı
Denizde boğulan 16 yaşındaki çocuk, son yolcuğuna uğurlandı