Şenol Güneş: "Bizim adımıza utanç verici bir mağlubiyet"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-2 mağlup oldukları Adana Demirspor maçı sonrası utanç verici bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-2 mağlup oldukları Adana Demirspor maçı sonrası utanç verici bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 3.hafta erteleme müsabakasında deplasmanda Adana Demirspor'a 4-2 mağlup oldu. Maç sonu basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, mağlubiyet nedeniyle kızgın olduğunu belirterek, "Kötü bir sonuç aldık. Böyle bir mağlubiyet bizim adımıza utanç verici. Rakibini direncini kıramadık. Aldığımız sonuç kötü bir sonuç. Kızgınım, 4 gollük bir mağlubiyet bizim adımıza utanç verici. Uzaktan yediğimiz iki gol olabilir ama ne olursa olsun etkili olabilirdik. Rakibin direnci arttı. Bunun çekinceleri vardı. Motivasyon yoktu. Rakibin kontralarına cevap veremedik. Bizim için kötü bir akşamdı" diye konuştu.

"Deplasmanda 2 maçtır yumuşak kaldık"

Bazı pozisyonlarda etkili olamadıklarını anlatan Güneş, "Maalesef deplasmanda iki maçtır yumuşak kaldık. Rakibin çıkışlarına cevap veremedik. Oyun disiplininden kopmalar vardı. Bireysel oynamalar çoğuldu. Buna rağmen netice değişebilirdi. Aynı hataları yaptık. Aynı pozisyonlarda golleri yedik" ifadelerini kullandı.

"Taraftar kaybedince tepki gösterir"

Taraftarların "Yönetim istifa" tezahüratlarıyla ilgili konuşan Güneş, "Yönetim ile ilgili bir sorunumuz yok. Taraftar kaybedince tepki gösterir. Ancak bütün sorumluluk şu anda benim üstümde. Yönetim transferleri yaptı ve bitirdi. Sahada sorumluluk bende. Bütün çalışanlarımız ve oyuncularımız yönetimden memnun" dedi.

Manşetler

Dörtyol’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltına
Mersin’de acı olay: Doğum gününde hayatını kaybetti, nikah günü defnedildi
Mersin’de 6 kilo 300 gram kubar esrar ele geçirildi: 2 tutuklama
Alara Çayı’nda 3 haftadır aranan gençten acı haber
Burdur’da otomobiller çarpıştı: 6 yaralı
Yayaya yol veren minibüse arkadan araç çarptı, kaza anı kamerada
El freni çekilmeyen traktör metrelerce ilerledi, yoldan geçen sürücü durdurdu
Tuvalet bahanesiyle girdiği restorandan telefon, camiden merdiven çaldı
Özel halk otobüsü ile iki otomobilin karıştığı kazada yaralanan olmadı
Burdur’da caminin yanında yakalanan yılan, doğal yaşam alanına salındı