Serada çıkan yangında 10 dönüm makilik alan yandı

Mersin Erdemli'de bir serada çıkan yangın makilik alana sıçradı. Yangın, vatandaşlar ile ekiplerin çalışmasıyla güçlükle kontrol altına alındı.

Mersin Erdemli'de bir serada çıkan yangın makilik alana sıçradı. Yangın, vatandaşlar ile ekiplerin çalışmasıyla güçlükle kontrol altına alındı. Yangında 10 dönümlük makilik alanın zarar gördüğü belirtildi.

Olay, ilçeye bağlı Limonlu Mahallesi tarihi lamos kalesi mevkiinde bir serada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, muz serasında tadilat çalışması yapıldığı sırada yangın çıktı. Yangını fark eden çalışanlar hemen müdahale etti ancak rüzgarın etkisi ile alevler çevreyi sardı. Bir sera tamamen yanarken, alevler makilik alana da sıçradı. Haber verilmesi üzerine bölgeye orman ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar, yangın tüpü ve hortumlarla alevlerin söndürmek için ekiplere yardımcı oldu. Yaklaşık bir saat süren müdahale sonucu yangın kontrol altına alınarak diğer seralara da sıçraması önlendi.

Yangında 10 dönümlük makilik alanın zarar gördüğü belirtildi.

Manşetler

Benzin dökerek hem kendinin hem de kız arkadaşının aracını yaktı
Dalgalarla boğuşan 2 kişiyi deniz polisi kurtardı
Mut’ta motosiklet kazası: 18 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Osmaniye’de bariyerlere çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 yaralı
Alanya’da sağanak sebebiyle Oba Çayı taştı, binaların bahçelerini su bastı
Osmaniye’de tefecilik ve silah ticareti operasyonu: Keman kutusundan otomatik tüfek çıktı
Isparta’da otomobil şarampole yuvarlandı: 1’i ağır 2 yaralı
Dörtyol’da TOFAŞ alevlere teslim oldu
Otoyolda tır bariyerlere çarpıp şarampole yuvarlandı: 2 yaralı
Isparta’da 18 suçtan 27 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı