Serik’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü 1 yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

Antalya'nın Serik ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza gece saatlerinde Serik ilçesi Tekke mahallesi Zeybekler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzzet B. idaresindeki 07 BDT 974 plakalı TOFAŞ marka otomobil yol kenarında park halinde bulunan Ali Özdemir (52) idaresindeki 07 YEA 52 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Fatma Nur Baş da yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Ali Özdemir'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı Baş ise olay yerinde ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Otomobil sürücüsü Baş ise Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Çiftçilik yapan Özdemir'in, "kahvehaneye gidiyorum" diyerek evinden ayrıldıktan sonra motosiklete binerek Gebiz mahallesi istikametine hareket etiği ve kaza yerinde yol kenarında park halinde dururken otomobilin çarptığı öğrenildi.

Manşetler

Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek
Kahramanmaraş’ta kalaşnikov ele geçirildi: 1 tutuklama
Eğirdir’de bağımlılıkla mücadele ve intiharı önlemede kurumlar güç birliği yaptı
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları sürüyor