Serik’te unlu mamül üretim yerleri denetlendi

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde faaliyet gösteren ekmek fırınları ve unlu mamül üretimi yapan firmaları denetledi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde faaliyet gösteren ekmek fırınları ve unlu mamül üretimi yapan firmaları denetledi.

Denetimlerde, halk sağlığını korumak amacıyla ünlü mamülleri üretimi gerçekleştiren fırınlarda gramaj, un ve katkı maddeleri ile çalışanların ve iş yerlerinin temizlik kurallarına uyup uymadıklarının kontrolü yapıldı. Ekipler, yapılan denetimlerde kurallara ve yönetmeliklere uygun bir şekilde üretim yapan işyeri sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ederek standartlara uymayan işletmelere de uyarıda bulundu. İlçe merkezinde gıda üretimi yapan işyerlerine yönelik rutin denetimlerin aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Manşetler

Hatay’da otomobil takla attı: 3 yaralı
Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında