Serinlemek isteyen genç kız sulama kanalında kayboldu

Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren 20 yaşındaki genç kız kayboldu.

Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren 20 yaşındaki genç kız kayboldu. Genç kızı bulmak için su altı polisleri kanalda arama başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 11.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi'nde meydana geldi. Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalında bir genç kızın çırpındığını görenler, durumu polise bildirdi. Ayşe Çetin (20) olduğu öğrenilen genç kız, akıntıya kapılıp bir süre sonra gözden kayboldu. Olay yerine Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı ekipler sevk edildi. Dalgıç polisler, sulama kanalına girip Çetin'i aradı ancak bulamadı. Kızının suda kaybolduğu öğrenip kanala gelen anne Sultan Çetin, arama çalışmalarını gözyaşlarıyla takip etti.

Sultan Çetin'in, "Kızım sen orada yüzemezsin. Annem, sen yüzmeyi bilmiyorsun" diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı. Kızın suda sürüklendiğini gören Aziz Karayürek ise, "Benim gördüğümde, suda çırpınıyordu. Yüzme bilseydim, kurtarmak için atlardım. Etrafta kimse de yoktu. Sonra suda kayboldu" diye konuştu.

Öte yandan Ayşe Çetin'in, dün gece saatlerinde yine sulama kanalına girdiği, mahalledeki bir genç tarafından çıkarıldığı öğrenildi. Ekiplerin arama-kurtarma çalışması sürüyor. Arama yapılırken meraklı vatandaşlar da bu durumu film gibi izledi.

Manşetler

Osmaniye’de minibüs başıboş ata çarptı
Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Diş tedavisi için gittiği hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki kız son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Elektrik direğinde akıma kapılan işçi yaralandı
SDÜ’den sınav sorusu sızdırılması iddialarına açıklama: "Adli ve idari süreç ayrı yürütülüyor"
Isparta’da 8 yaşındaki kız çocuğu, diş tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti
Antalya-Konya yolunda devrilen tırın sürücüsü yaralandı
LPG tankına gizlenen 8 kilo 800 gram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama
Yalvaç’ta iki otomobil kavşakta çarpıştı: 6 yaralı