Servis otobüsü alev alev yandı, faciadan dönüldü

Mersin'de tekstil atölyesi işçilerini taşıyan servis otobüsü, yolcular indikten kısa süre sonra alev alarak yandı.

Mersin'de tekstil atölyesi işçilerini taşıyan servis otobüsü, yolcular indikten kısa süre sonra alev alarak yandı. Otobüste kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, bir tekstil atölyesinde çalışan personeli taşıyan Mehmet N.H. yönetimindeki 33 AKJ 500 plakalı servis otobüsü, son yolcu da indikten sonra merkez Toroslar ilçesi Akbelen Bulvarında seyir halinde iken bir anda alev aldı. Boş olarak evine döndüğü sırada otobüsten dumanlar çıktığını gören sürücü, hemen yolun kenarına çekerek aracı terk etti. Otobüs, sürücünün araçtan çıkmasından kısa süre sonra alevlere teslim oldu.

Alev alev yanan otobüs yangınına, ihbar üzerine olay yerine yönlendirilen Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

Manşetler

Antalya’da 2 kişinin ölümüne neden yangında perdelerin tutuşturulduğu iddiası
Kötü kokudan şüphelenerek baktıkları reklam panosundan tanınmayacak halde ceset çıktı
Antalya’daki teleferik kazası davasında karar açıklandı: 8 sanığa hapis cezası
Kaş’ta 7 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi
Antalya’da piyasa değeri 15 milyon lira olan kaçak gözlük ve saatler ele geçirildi
Okulda paniğe neden olan 7 şüpheli gözaltına alındı
Devrilen motosikletteki kız çocuğu öldü
Antalya ve Konya’da jandarmadan silah kaçakçılığı operasyonu
Okul çevresindeki silah sesleri paniğe neden oldu
Antalya’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kaza kamerada: 1 ölü