Sesinden rahatsız olduğu çocukları sopayla dövdü

Adana'da bir şahıs, sokakta oyun oynayan çocukların sesinden rahatsız olarak sopayla saldırdı.

Adana'da bir şahıs, sokakta oyun oynayan çocukların sesinden rahatsız olarak sopayla saldırdı. Çevredekilerin müdahalesiyle çocuklar kurtulurken o anlar saniye saniye görüntülendi.

Olay, önceki gün Yüreğir Yeşilbağlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta oynayan H.G.(6) ve arkadaşlarının sesinden rahatsız olan C.T. elinde sopayla sokağa çıktı. Önce küçük çocuğu uyaran şahıs, daha sonra elindeki sopayla ayağına vurdu. Bu sırada bisikletiyle kardeşini kurtarmaya gelen B.G.'de (10), sopa darbelerin hedefi oldu.

Çevredekilerin müdahalesiyle küçük çocuklar şahsın elinden kurtuldu. Kardeşlerinin sesini duyup sokağa çıkan F..G.(18) ise C.T.'ye saldırdı. Mahalle sakinlerinin araya girmesiyle kavga sonlandırılırken yaşanan o anlar sokaktaki bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olayla ilgili mağdurun çocukların ailesinin şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu