Seyhan polisinden ‘Günübirlik’ kiralık evlere şok baskın

Adana'da Seyhan polisleri günübirlik kiralanan evlere yönelik "Şok uygulama" düzenledi.

Adana'da Seyhan polisleri günübirlik kiralanan evlere yönelik "Şok uygulama" düzenledi. Uygulamada kira sözleşmesi bulunmayan, adresleri başka yerde görünen birçok kişiye işlem yapıldı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Sümer Mahallesi'nde birçok derme çatma yapıda günübirlik evlerin kiraya verildiği; fuhuş, uyuşturucu ticareti gibi suçların işlendiği yönünde şikayetler alması üzerine harekete geçti.

Seyhan Emniyetine bağlı, araştırma, devriye ve çarşı mahalle bekçileriyle 95 personel ile günübirlik kiraya verilen dairelerin bulunduğu 7 yapıya "Şok uygulama" düzenlendi.

Söz konusu evlerin etrafında bekçi ve devriye ekiplerince güvenlik önlemi alındı. Polis daha sonra ikametlere tek tek girerek kira sözleşmelerini denetledi. Kira sözleşmesi bulunmayan ve adres kayıtları başka adres görünen kişilere işlem yapıldı.

Manşetler

Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada
Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek