Sıcak havada çeşme başlarında serinlik

Kahramanmaraş'ta sıcak yaz günlerinden bunalan vatandaşlar soluğu şehirdeki çeşme başlarında alıyor.

Kahramanmaraş'ta sıcak yaz günlerinden bunalan vatandaşlar soluğu şehirdeki çeşme başlarında alıyor. Soğuk suyu ile dikkat çeken şehirde onlarca çeşme, sıcak günlerde vatandaşların serinlemek için mola verdiği mekanların başında yer alıyor.

Türkiye'nin birçok noktasına etkili olan sıcak hava Kahramanmaraş'ta etkili olmaya devam ediyor.

Özellikle şehir merkezinin her köşesinde yer alan çeşmelerden vatandaşlar ücretsiz olarak su ihtiyacını karşılayabiliyor. Sıcak yaz günlerinde çeşmelerden bolca tüketilen su hem soğuk, hem de kaynak su olması nedeniyle vatandaşları serinletiyor.

Şehir merkezindeki vatandaşlar hazır su kullanmak yerine, içme suyu ihtiyacını köşe başlarında bulunan çeşmelerden ücretsiz olarak karşılayabiliyor.

Çeşmede serinleyip su içen bir vatandaş, "Kahramanmaraş'ın suyu temiz. Şehrimizin Uzun oluk çeşmesi güzel bir su. Maraş halkı buradan dolmuşlar, otobüsler gelir suyunu doldurup içerler" dedi.

Manşetler

Antalya’da genç kadının ölümüyle ilgili eşi tutuklandı
Dünyaca ünlü sahilde can pazarı: 2 kardeş kurtuldu, kuzen hayatını kaybetti
Konya-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Adana’da otomobil sulamana kanalına düştü
Pencereden bakan ev kedisi itfaiyeyi alarma geçirdi
Motosikletin kontrolünü kaybeden sürücü ağır yaralandı
Foseptik çukuruna düşen 10 yaşındaki çocuk operasyonla kurtarıldı
Antalya’da eğlence mekanını kurşunlayan şüpheli tutuklandı
Burdur’da 5.7 büyüklüğündeki deprem tatbikatında gerçeği aratmayan görüntüler
Sahil kenarındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor