Sıcaktan bunalan öğrenciler su savaşıyla serinledi, ortaya renkli görüntüler çıktı

Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Hatay'da sıcaktan bunalan öğrenciler, öğretmenleri ile su savaşı yaparak serinledi.

Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Hatay'da sıcaktan bunalan öğrenciler, öğretmenleri ile su savaşı yaparak serinledi. Saatler süren su savaşında öğrenciler ve öğretmenler tepeden tırnağa ıslanırken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Türkiye'nin en sıcak illerinden olan Hatay'da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre gün içerisinde hava sıcaklığı 40 dereceyi buldu. Belen ilçesinde bulunan Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu'nda hava sıcaklarından dolayı okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı su savaşı yapıldı. Öğrenciler ve öğretmenler doyasıya eğlenirken, ortaya renkli görseller çıktı. Etkinliğe katılan öğrenciler, su tabancaları ve su balonlarıyla saatlerce ıslandılar.

"Hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz hem de velilerimiz bu anlardan büyük keyif alıyor"

Okul Müdürü Mehmet Dönmez, öğrencilerin keyifle stres attığını dile getirerek, "Öğrencilerimizin yıl boyunca gösterdiği çabayı ödüllendirmek, onların hem eğlenmesini hem de stres atmasını sağlamak bizim için çok önemli. Bu tür sosyal ve eğlenceli etkinlikleri okulumuzda sürekli olarak gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz hem de velilerimiz bu anlardan büyük keyif alıyor" dedi.

Manşetler

Dörtyol’da demir yüklü tır devrildi
Osmaniye’de yağış nedeniyle yoldan çıkan araç uçuruma düşmekten son anda kurtuldu
Osmaniye’de otomobil hafif ticari araçla çarpıştı: 5 yaralı
Cankurtaran kadın, öğretmen amcası tarafından darp edildi
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler
Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi