Şiddetli rüzgarda sürüklenip denizde kanoyla mahsur kaldılar

Antalya'da sabah saatlerinde kano ile denize açılan vatandaşlar rüzgar nedeniyle karaya dönmekte zorlanınca, yardımlarına tur teknesi koştu.

Antalya'da sabah saatlerinde kano ile denize açılan vatandaşlar rüzgar nedeniyle karaya dönmekte zorlanınca, yardımlarına tur teknesi koştu. Tekneye alınan vatandaşlar karaya çıkarıldı.

Olay, sabah saatlerinde Konyaaltı sahili açıklarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; kano ile denize açılan vatandaşlar şiddetli esen rüzgar nedeniyle karaya dönmekte zorluk yaşadı. Denize sürüklenmeye başlayan vatandaşların yardımına o sırada yakınlardan geçen tur teknesi koştu. Tekneye kanoları ile birlikte alınan 7 kişi karaya bırakıldı. Tekne kaptanının, "Çok şiddetli rüzgar var, az daha ölüyorlardı. Dikkat edilmesi gerekir" dediği görüldü.

Manşetler

Osmaniye’de sağanak yağış sonrası dere taştı
Yoldan çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı
Osmaniye’de iş yerinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Antalya merkezli 27 ilde yasa dışı bahis soruşturmasında 36 tutuklama
Mersin’de iskelede mahsur kalan 3 işçi kurtarıldı
Tarsus’ta halat koptu, 2 işçi yaralandı
Pazarda sahte döviz ve altınlarla alışveriş yapmaya çalıştı, esnaf ve zabıtanın dikkatiyle yakalandı
Otomobil uçuruma yuvarlandı: 3 yaralı 100 metrelik uçurumdan kurtarıldı
Yılan giren araca binmek isteyince korku dolu anlar yaşadı
Kadınların tekme tokatlı kavgasında dayak atan taraf konuştu