Şiddetli rüzgarın söktüğü çatı otomobillerin üzerine düştü

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar, devlet hastanesine ait binanın çatısını uçurdu.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar, devlet hastanesine ait binanın çatısını uçurdu. Kopan çatı parçası, park halindeki 2 otomobilin üzerine düştü.

Elbistan'ı akşam saatleriyle birlikte etkisi altına alan şiddetli rüzgar, çeşitli olumsuzlukları da beraberinde getirdi. İlçeye bağlı Karaelbistan Mahallesi'nde bulunan Elbistan Devlet Hastanesi'nin kazan dairesinin çatısı, şiddetli rüzgara dayanamadı. Kopan çatı parçaları, rüzgarın etkisiyle metrelerce sürüklendikten sonra park halindeki 2 otomobilin üstüne düştü. Çatının demir parçaları, otomobillerden birini kağıt gibi ezerken diğerinin ise ön camını parçalayarak içeri girdi. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri, hasar gören otomobillerle ilgili çalışma yaptı.

Kilolarca ağırlıktaki çatı parçası, hastanenin teknik ekibince kesilerek bölgeden uzaklaştırıldı. Olay esnasında bölgede ya da araçlarda insanların olmaması ise büyük şans olarak değerlendirildi.

Manşetler

Tır dorsesinde branda altında saklanan 12 kaçak göçmen yakalandı
Hatay’da gerçekleşen silahlı saldırıda; annenin ardından baba da hayatını kaybetti, kız evlatlarının yaşam mücadelesi sürüyor
Alacak, verecek tartışmasında kurşunların hedefi olan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Hatay’da bir aileye silahlı saldırı gerçekleşti: Anne hayatını kaybetti, baba ve kız evladı ağır yaralandı
Isparta’da kişisel veri operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı 10 kişi hakkında soruşturma sürüyor
Yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı bir kişi yaralandı
Burdur’da 1 milyon değerinde sahte altın sattılar, polisten kaçamadılar
Döşemealtı’nda bin 104 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Mersin’de fuhuş operasyonu: 13 tutuklama
82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi davasında karar açıklandı