Siirt valisinin eşi Güney Hacıbektaşoğlu, depremzede aileleri yalnız bırakmadı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremde yaralanan ve hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret ederek yakından ilgilendi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremde yaralanan ve hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret ederek yakından ilgilendi.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu beraberinde Vali Yardımcısı Mehmet Sert ve kriz masasında görevli bazı kurum müdürleri ile birlikte Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabır diledi. Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet deprem bölgesinden getirilerek Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu daha sonra Esma Hatun Kız Yurdu ve Gençlik Merkezinde bulunan depremzede aileleri ziyaret etti.

Depremzede ailelerin sorun, talep ve beklentilerini dinleyen Hacıbektaşoğlu, "Tüm kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve aziz vatandaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde afetzede vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Devletimizin tüm imkan ve kabiliyetleri misafirlerimiz için seferber edilmiştir. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yarılılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Manşetler

Osmaniye’de mangal keyfi itfaiyeyi alarma geçirdi
Kenevirleri sularken suçüstü yakalandı
Ezgi Apartmanı davasında Avukat Şen: "Bilirkişi kişi raporlarını dikkate almayacaksak niye istedik"
Antalya’da yaşayan Alman evinde ölü bulundu
Isparta’da 14 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı
Pozantı-Adana istikameti tır devrilmesi nedeniyle trafiğe kapandı
Burdur merkezli 750 milyon liralık yasa dışı bahis operasyonu: 9 gözaltı
Otomobilin çarptığı avukat, cübbesi ile son yolculuğuna uğurlandı
Kozan’da bir haftalık denetimlerde 4 hükümlü yakalandı
Yol kenarındaki tabelaya çarpan motosikletli kask sayesinde hayata tutundu