Silifke’de kaçakçılık operasyonu

Mersin'in Silifke ilçesinde polisin yaptığı çalışmalarda, çok miktarda gümrük kaçağı elektronik sigara, içki ve makaron ele geçirildi.

Mersin'in Silifke ilçesinde polisin yaptığı çalışmalarda, çok miktarda gümrük kaçağı elektronik sigara, içki ve makaron ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalarda, 700 adet gümrük kaçağı elektronik sigara, 13 şişe gümrük kaçağı içki, 3 bin 600 adet boş makaron ve 90 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan ilçede yapılan bir başka çalışmada ise E.Y. adlı şüpheli, 7 gram esrar ile birlikte yakalandı.

Manşetler

Antalya’da drift yapan sürücüye adli ve idari işlem
Kontrolden çıkan çöp konteyneri caddeye dalıp araca çarptı: O anlar kamerada
Nişanlı çiftin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili davada sürücünün serbest bırakılmasına tepki
Kızkalesi açıklarında ceset bulundu, inceleme başlatıldı
Burdur’da çeşmeye zarar veren gençlere idari yaptırım
Tarla sürerken yanmaya başlayan traktör kullanılamaz hale geldi
Eski sevgilisinin elinden kırılan bıçakla kurtuldu
Irmak ortasındaki adacıkta mahsur kalan 4 kişi ekipler tarafından kurtarıldı
Adana’da yıkılan metruk binanın enkazı 48 gündür kaldırılmadı
Motosiklet ve bisikletli çocuğun çarpıştığı anlar kamerada