Silifke’de liman şantiyesinde çıkan yangın söndürüldü

Mersin'in Silifke ilçesindeki liman şantiyesinde çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahale etmesi ile söndürüldü.

Mersin'in Silifke ilçesindeki liman şantiyesinde çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahale etmesi ile söndürüldü. Bölgede soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Taşucu Kum Mahallesi mevkiinde bulunan Ceyport limanın şantiyesinde molozların olduğu bölgede yangın çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle alanda bulunan malzemelere de sıçrayarak büyüdü. Olay yerine itfaiye ve arazözler ile yangın söndürme helikopterleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile söndürülen yangının alevleri ve dumanları ilçenin bir çok noktasında görüldü. Yaklaşık 3 saatte söndürülen yangın sonrası soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

Yerleşim yerlerine sıçramadan ekiplerin aralıksız müdahalesiyle söndürülen yangının molozların ve çöplerin bulunduğu alandan başladığı öğrenildi.

Manşetler

İstanbul ve Adana’da dev silah operasyonu
Dün taşlarla saldırdılar, bugün silahlarla ateş açtılar: 6 gözaltı
Osmaniye’de fırtına ahırın çatısını uçurdu
Sulama kanalında kaybolan çocuk bulunamadı
Yolu kısaltmak isterken apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Hatay’da heyelan yaşanan yol ulaşıma kapandı
Kavga eden sokak köpeklerine tüfekle ateş edip bir köpeği öldürdü
Tartıştığı akrabasını silahla yaralayıp intihar etti
5 buçuk milyon TL’lik vurgunun ardından emekli öğretmeni de dolandırmaya çalışan sahte başkomiserin ‘suç’ oyununu polis bozdu
Mantar toplamaya giden adam ormanlık alanda ölü bulundu