Silifkeli öğrenciler, Etwinning proje günü sergisinde büyük başarı elde etti

Silifke'nin Atayurt İlkokulu Müdürü Serpil Çevik, müdür yardımcısı Ali Daver ve sınıf öğretmeni Nurdal Okur öğrencileri ile yaptıkları etkinlikleri...

Silifke'nin Atayurt İlkokulu Müdürü Serpil Çevik, müdür yardımcısı Ali Daver ve sınıf öğretmeni Nurdal Okur öğrencileri ile yaptıkları etkinlikleri Etwinning Proje Gününde Başarıyla sergiledi.

Atayurt İlkokulu, Hasan Paker ilkokulu, Şehit Barbaros İlkokulu ve Kurtuluş Ayşe Çomoğlu İlkokulu öğrencileri, Etwinning proje günü sergisinde büyük başarı elde etti. Okul, "You Cook My Food Best" ve "My Nature" adlı iki proje ile katılarak diğer katılımcıları etkiledi.

Öğrenciler, "You Cook My Food Best" projesiyle kültürel miraslarını yemekler aracılığıyla paylaşırken, "My Nature" projesiyle doğayı ve çevreyi korumanın önemine vurgu yaptılar. Sergide, öğrencilerin hazırladığı yemek sunumları ve etkileyici görseller büyük ilgi topladı.

Atayurt İlkokulu Müdürü, projelerin öğrencilerin işbirliği becerilerini geliştirdiğini belirtirken, öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Ayrıca, Etwinning proje gününün öğrenciler için uluslararası deneyimler sunarak onların kültürel farkındalığını artırdığını vurguladı.

Katılımcılar, Atayurt İlkokulunun projeleriyle ilham verici bir deneyim yaşadıklarını ve gelecek etkinliklere katılmayı umduklarını dile getirdiler. Etwinning proje günü sergisi, öğrencilerin öğrenme ve paylaşma fırsatlarını artıran önemli bir platform olmaya devam ediyor. Etwinning proje günü sergisinde büyük başarı elde etti. Okul, "You Cook My Food Best" ve "My Nature" adlı iki proje ile katılarak diğer katılımcıları etkiledi.

Öğrenciler, "You Cook My Food Best" projesiyle kültürel miraslarını yemekler aracılığıyla paylaşırken, "My Nature" projesiyle doğayı ve çevreyi korumanın önemine vurgu yaptılar. Sergide, öğrencilerin hazırladığı sunumlar ve etkileyici görseller büyük ilgi topladı.

Atayurt İlkokulu Müdürü Serpil Çevik, projelerin öğrencilerin işbirliği becerilerini geliştirdiğini belirtirken, öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Ayrıca, Etwinning proje gününün öğrenciler için uluslararası deneyimler sunarak onların kültürel farkındalığını artırdığını vurguladı.

Katılımcılar, Atayurt İlkokulu'nun projeleriyle ilham verici bir deneyim yaşadıklarını ve gelecek etkinliklere katılmayı umduklarını belirttiler. Etwinning proje günü sergisi, öğrencilerin öğrenme ve paylaşma fırsatlarını artıran önemli bir platform olmaya devam ediyor.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu