Sinekle mücadele ekibine eğitim

Büyükşehir Belediyesi Antalya’nın dört bir yanında sinekle mücadeleye hız kesmeden devam ederken, vektörel kontrol birimlerinde çalışan personele de düzenli olarak eğitimler veriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi işbirliğiyle Antalya merkez ile birlikte doğu ilçeleri, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Gazipaşa ve Alanya’daki vektörel kontrol birimlerinde çalışan personele eğitim verildi. Eğitime Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü vektörel kontrol birimlerinde çalışan personel katıldı.

UYGULAMALI EĞİTİM

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası ve Alanya Kültür Merkezi’ndeki eğitimde Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji bölümünden Prof. Dr. Hüseyin Çetin, biyosidal ürün uygulamaları konusunda ayrıntılı bilgiler verdi. Görsel ve uygulamalı olarak verilen eğitimde biyosidal ürün uygulamaları sırasında dikkat edilecek hususlar personele tüm detayları ile anlatıldı.

İŞSAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ANLATILDI

Eğitimin ikinci bölümünde Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince personele ilk yardım konusunda teorik bilgiler verildi, pratik uygulamalar gösterildi. Eğitim son bölümünde ise Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince iş sağlığı ve güvenliği eğitimi gerçekleştirildi. Haber Merkezi

Manşetler

Alanya’da park halindeki kamyonette çıkan yangın söndürüldü
Yaşlı kadını bağlayıp gasp eden şüpheli kadın yakalanıp tutuklandı
Mersin’de hafif ticari aracın çarptığı sağlık çalışanı hayatını kaybetti
Mersin’de çöp kamyonunun hidrolik bölümüne sıkışan işçi kurtarıldı
Devrilen iş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti
Adana’da traktör kazası: 1 ölü
Burdur’da otomobil ağaca çarptı: 1 yaralı
Ahırda saman içinde saklı 2 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 21 milyon liralık uyuşturucu operasyonu
Uçurumdan yuvarlanarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandı