Sinir krizi geçirdi, öfkesini ATM’lerden çıkardı

Antalya'nın Alanya ilçesinde sinir krizi geçiren bir kişi, sopa ve çöp bidonlarıyla ATM makinalarını kullanılamaz duruma getirdi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde sinir krizi geçiren bir kişi, sopa ve çöp bidonlarıyla ATM makinalarını kullanılamaz duruma getirdi.

Olay, Alanya'nın Cumhuriyet Mahallesi Oba kavşağında bulunan toplu ATM cihazlarının bulunduğu yerde gerçekleşti. M.Ç. (41) isimli şahıs, elinde sopa ve çöp bidonu ile ATM cihazlarını kullanılamaz hale getirdi. Olayı gerçekleştiren şahıs, çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Oba kavşağındaki ATM'lere zarar verdikten sonra başka bir bankanın ATM'sine zarar vermek için olay yerinden ayrılan şahıs, başka bir bankanın cihazlarına zarar verdikten sonra akülü bisiklet ile olay yerinden ayrıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Kısa sürede yakalanan M.Ç. gözaltına alındı.

ATM'lere saldırı anları ise çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Manşetler

Alanya’da kamyon şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Balkon filesine takılan güvercini itfaiye kurtardı
Kahramanmaraş’ta ev yangını: 1 yaralı
Alman turistin kullandığı karavanla otomobil çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta sahte altın operasyonu: 977 parça sahte altın ele geçirildi
Motosikletle gelip, iş yeri sahibini başından vurup öldürdü
Antalya’da otomobil elektrik direğine çarptı: 2 yaralı
Antalya’da nitelikli dolandırıcılık suçundan 2 şahıs tutuklandı
Kahramanmaraş’ta silah kaçakçılığı operasyonunda 1 tutuklama
İskenderun’da ağaçta mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardı