Sinir krizi geçiren kadın ortalığı savaş alanına çevirdi

Mersin'de sinir krizi geçiren bir kadın, evinin balkonundan eline ne geçirirse sokağa fırlattı.

Mersin'de sinir krizi geçiren bir kadın, evinin balkonundan eline ne geçirirse sokağa fırlattı. Sandalye, damacana ve mutfak eşyalarını balkondan sokağa fırlatan kadın, şikayet üzerine polis ekiplerince sakinleştirilerek polis merkezine götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde sinir krizi geçiren bir kadın, oturduğu apartmanın birinci katındaki evinin balkonundan eline geçirdiği ev eşyalarını sokağa fırlatmaya başladı. Öfkeyle çevresine bağırıp çağıran kadın, sandalye, damacana ve küçük mutfak eşyalarını yola attı. Eline ne geçirirse yola fırlatan kadın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince sakinleştirilerek polis merkezine götürüldü.

Bu arada kadının sokağa attığı eşyalar nedeniyle, parka halindeki bir araçta küçük çapta hasar meydana geldi. Kadının neye öfkelendiği ise öğrenilemedi.

Manşetler

Hatay’da su dolu temelin içindeki toplarını almak isterken düşen 2 kardeş çocuk öldü
Hatay’da su dolu temelin içine düşen 2 kardeş çocuk hayatını kaybetti
Alanya’da trafiği tehlikeye sokan sürücüye 11 bin TL ceza
Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı kadın ağır yaralandı: Kaza anı kamerda
Otobanda araba yarışı pahalıya patladı: 407 bin TL ceza kesildi
Kamyonun çarptığı tabela otomobilin üzerine devrildi: 1 yaralı
Serik’te tarım arazilerini domuzlardan korumak için sürek avları devam ediyor
Kazada ölen genç adamın cenazesi davul zurnayla uğurlandı
Çöp evden 115 bin lira ve ruhsatsız silah çıktı
Başkan Gül’den ateş savaşçılarına ziyaret