Sırbistan’dan Türkiye’ye yardım ekibi yola çıktı

Sırbistan, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından Türkiye'ye 27 kişiden oluşan arama-kurtarma ekibi gönderdi.

Sırbistan, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından Türkiye'ye 27 kişiden oluşan arama-kurtarma ekibi gönderdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından bir Balkan ülkesi daha Türkiye'ye arama-kurtarma ekibi gönderme kararı aldı. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in talimatı ile 27 kişiden oluşan arama-kurtarma ekibi Türkiye'ye doğru yola çıktı. Sırbistan İçişleri Bakanı Bratislav Gaşiç yaptığı açıklamada, gönderilen ekibin sahadaki ekiplere destek vereceğini belirterek, 4,5 tonluk ekipman ile yola çıktıklarını ifade etti.

Manşetler

Antalya’da günübirlik konaklama yerleri ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim
Kalp masajıyla hayata döndürülen Mervan, 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Asker eğlencesinde silahla ateş eden şahıs yakalandı
Osmaniye’de düğün salonundaki cinayette firari şüpheliler de yakalandı
Gece yarısı patlatılan havai fişek, mahalleyi ayağa kaldırdı: Kimi deprem sandı, kimi maç var zannetti
Yolunu gözlediği iki çocuğunun babası kazada can verdi
Kahve borcu yüzünden toptancıyı iş yerinde darbetti
Kahramanmaraş’ta kadınlar arasında sopalı kavga: 2 yaralı
Tatlıcıya kurşun yağdıran 2 çocuk tutuklandı
Dörtyol’da hızar atölyesinde yangın çıktı