Sivasspor deprem bölgesine 2 tır yardım malzemesi gönderdi

DG Sivasspor, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için 2 tır yardım malzemesi gönderdi.

DG Sivasspor, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için 2 tır yardım malzemesi gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar görenler için yardım kampanyası başlatan Sivasspor Kulübü, toplanan 2 tır malzemeyi bölgeye gönderdi.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, felaketten etkilenen vatandaşlarımız için çalışmalarına başlayan kulübümüz, ilk etapta yaptığı nakdi ve diğer yardımların ardından bugün ise erzak kolisini taşıyan 2 tırımızı Hatay ilimize gönderdi" ifadelerine yer verildi.

Manşetler

Mersin’de motosiklet kazası: 14 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Mersin’de yangın, tırlar hurdaya döndü
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: 2 tutuklama
Adana’dan geldiler, Osmaniye’de dolandırdılar
Zeytin bahçesine uçan patpatın sürücüsü öldü
Isparta’da bir haftada 34 aranan şahıs yakalandı
Demir iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı
Antalya’da 15 gün önce anjiyo olan şahıs evinde ölü olarak bulundu
Hatay’da 26 yıl ve 19 yıl hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Serik’te silahla ateş ederek kamu güvenliğini tehlikeye sokan 7 kişi tutuklandı