SKUT’tan Başkan Uysal’a ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Antalya’da farklı meslek gruplarından gönüllülerin kurduğu Suda Arama Kurtarma Derneği (SKUT) yönetim kurulu üyeleriyle buluşmasında, deniz dibi temizliği, arama kurtarma gibi alanlarda projeler konuşuldu.

Başkan Uysal’ın makamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Hasan Milli, gönüllü bir oluşum olan SKUT’un kuruluşu ve amaçları hakkında bilgi verirken deniz dibi temizliğinden arama kurtarma ve eğitim faaliyetlerine yaptıkları çalışmaları Başkan Uysal’a paylaştı.

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal, Muratpaşa’da dernek, vakıf gibi sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğini önemseyen, farklı projelerde işbirlikleri kuran bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Uysal, bunun sürekliliğini sağlamak için Doğuyaka Mahallesi’nde hem Avrupa’nın en büyük sivil toplum örgütleri yerleşkesi hem de yenilik, inovasyon ve girişim destekleme merkezi olarak Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerini (ASSİM) inşa ettiklerini ve sivil toplum alanında projeler sürdürdüklerini belirtti.

Bu çerçevede SKUT’un faaliyet alanının Muratpaşa için de önemli olduğunu kaydeden Başkan Uysal, “Güney sınırını Akdeniz’in oluşturduğu, 5 mavi bayraklı plaja sahip Muratpaşa’mızda deniz dibi temizliği gibi konularda faaliyet gösteren derneğimizle ortak projelerde buluşmak, bu projeleri gerçekleştirmek Antalya’mıza, Muratpaşa’mıza değer katacaktır” dedi. Haber Merkezi

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu