Softa Kalesindeki Türk bayrağı yenilendi

Mersin'in Bozyazı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçe merkezindeki kalede bulunan Türk bayrağı yenilenerek göndere çekildi.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçe merkezindeki kalede bulunan Türk bayrağı yenilenerek göndere çekildi.

Kaledibi Mahallesi sınırları içerisindeki Fidik tepesi üzerinde bulunan Softa Kalesinde dalgalanan Türk bayrağının yenilenmesi için "Softa kalesi bayrak değişimi" etkinliği gerçekleştirildi. Softa Kalesinde dikili bulunan bayrak direğinde asılı olan ve ilçenin her noktasından görülen Türk bayrağı yenilenerek göndere çekilirken, katılımcılar tarafından İstiklal Marşı okundu.

Etkinliğe Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, eşi Gül Topsakaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Dölek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Bardak, Orman İşletme Müdürü Kenan Çetin, Kaledibi Mahalle Muhtarı Şeref Çubuk ve vatandaşlar katıldı.

Manşetler

Orta refüje çarpan hafriyat kamyonunun devrildiği anlar kamerada
Isparta’da metruk binada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Isparta’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı
Isparta’da hapis cezasıyla aranan 2 şahıs yakalandı
Kontrolden çıkan otomobil göl kenarına uçtu: 1 yaralı
İş dönüşü yaşanan ve 7 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza sonrası yol trafiğe açıldı
Banka şubesinde satırla gasp girişimi: Maskeli şüpheli kısa sürede yakalandı
Mersin’de misket büyüklüğünde dolu etkili oldu: Orman ve bahçeler beyaza büründü
Antalya-Isparta karayolunda işçileri taşıyan minibüs ile beton mikseri çarpıştı: 7 ölü, 7 yaralı
Tarihi çarşıda motosiklet kazası: Yayaya çarpıp kaçtı