Sokak Hayvanları Bakımevi Projesi yükseliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez Kirişçiler Mahallesi’nde inşa edilen Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez İlçesi Kirişçiler Mahallesi’nde yapımı devam eden Sokak Hayvanları Bakımevi Projesi ile sokakta yaşayan can dostlara sıcak bir yuva kazandırıyor. Yaklaşık 21 milyon 500 bin lira yatırım bedeliyle, 42 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje, geniş barınakları ve yaşam alanları, yerden ısıtmalı ve modern soğutma sistemlerine sahip. Sokak hayvanlarına konforlu bir ortam sağlayacak merkez tamamlandığında Avrupa standartlarında modern bir sokak hayvanları bakım evi olarak hizmet verecek.

BİNALAR YÜKSELMEYE BAŞLADI

İnşaatı hızla devam eden projede betonarme binalar yüzde 80 seviyesine ulaştı. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği Sokak Hayvanları Bakımevi Projesi’nde güvenlik binası, karantina binası, personel binası ve ön kayıt acil binasının duvar imalatları tamamlanarak sıvası yapıldı. Klinik binasının 1 kat tabliyesi dökülerek üst katın çalışmalarına başladı. Ayrıca mama deposunun duvarları örülerek sıva aşamasına geldi. Kafes bölümlerinin temel kazıları başladı.

ANTALYA’YA ÇOK YAKIŞACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi’nde birbirinden bağımsız kedi ve köpek barınakları, yavrulu anne bölümleri, klinik bölümü, operasyon öncesi kafesler, köpek oyun parkı, açık etkinlik alanı, karantina bölümü, idari binalar, ameliyathaneler, ameliyat sonrası bakım bölümleri, rezerv alanı, yem ve mama deposu gibi bölümler yer alıyor. Haber Merkezi

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü