Sokakta silahlı saldırıya uğrayan şahıs ağır yaralandı

Adana'da bir kişi, sokakta yürüdüğü sırada uğradığı silahlı saldırı sonucunda karın bölgesinden vurularak ağır yaralandı.

Adana'da bir kişi, sokakta yürüdüğü sırada uğradığı silahlı saldırı sonucunda karın bölgesinden vurularak ağır yaralandı.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı 5 Ocak Meydanı'nda gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Kerem B. sokakta yürüdüğü sırada kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Tabanca ile açılan ateş sonucunda Kerem B., karın bölgesinden isabet aldı. Saldırgan kaçarken, Kerem B. kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Kerem B.'yi hastaneye sevk etti.

Polisin, olayın şüphelisini yakalama çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Manşetler

Reyhanlı’da alevlere telsim olan konteyner yandı
Defne’de devrilen ağaç yolu kapattı
Alanya’da Oba çayı taştı, caddeler sular altında kaldı
Otomobil yayalara çarptı: 3 yaralı
Yine aynı yer: 4 öğretmene mezar olan Tırtat mevkiinde kayalar düşmeye devam ediyor
Çukura düşen motosikletli, otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu
Mersin’de sağanak yağmur etkili oluyor
Antalya’da yağışlı havada kaza ucuz atlatıldı
Kontrolden çıkan lüks otomobil refüje çarptı: 1 yaralı
Antalya Havalimanı’nda korkutan kaza ucuz atlatıldı