SOLOTÜRK ve Akıncı’dan nefes kesen gösteri

Adana'da düzenlenen TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'nın nefes kesen gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

Adana'da düzenlenen TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'nın nefes kesen gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin (TEKNOFEST) ilk gününde SOLOTÜRK ve Akıncı ilk kez gökyüzünde vatandaşları selamladı. Bayraktar AKINCI TİHA ve TB 3 kol uçuşu gerçekleştirirken, SOLOTÜRK pilotları gökyüzünde nefes kesen bir gösteriye imza attı. Akıncı ile SOLOTÜRK ilk kez gökyüzünde birlikte uçtu.

Elif Kalan, SOLOTÜRK gösterisini ilk kez izlediğini belirterek, "Muhteşem bir gösteri. Neden düşmana korku, dosta güven verdiğini anladım. Hayallerim değişti. Pilot olmak istiyorum" dedi.

Festivale katılan Semih Öğüt ise hayranlık ve gururla gösterileri izlediğini kaydederek, "Keşke havacılık okusaydım" diye konuştu.

Manşetler

Hatay’da 2 binanın çatısı alevlere teslim oldu
Nişanına günler kala trafik kazasında hayatını kaybetti
Yolda oluşan çökme nedeniyle beton mikseri devrildi: 1 yaralı
Kamyonete çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı
Adliye önündeki silahlı kavganın 4 şüphelisi serbest bırakıldı
Tartıştığı kişinin üzerine aracı sürüp kapıya sıkıştırdı: O anlar kameraya yansıdı
Akdeniz’de ölümle burun buruna gelen genci sahil güvenlik kurtardı
Dörtyol’da uçurumdan uçan otomobilin sürücüsü yaralandı
Kumlu’da trafik kazası: 1 yaralı
Duvar saatlerinden 48 kilodan fazla uyuşturucu çıktı: 4 tutuklama