Sosyal medya bağımlılığının önüne geçmek için polis ‘okuma etkinliği’ düzenledi

Adana'da polis, "sosyal medya ile ekran bağımlılığına" karşı gençlerin ve çocukların korunması amacıyla bir okulda "kitap okuma" etkinliği düzenledi.

Adana'da polis, "sosyal medya ile ekran bağımlılığına" karşı gençlerin ve çocukların korunması amacıyla bir okulda "kitap okuma" etkinliği düzenledi.

Çocuk ile gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla başlatılan ÇOGEP çerçevesinde Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, "sosyal medya ve ekran bağımlılığına" karşı genç ve çocukları korumak adına "kitap okuma" etkinliği düzenledi. "Hayallerimiz Renkleniyor" projesiyle Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi'nde Bedii Topçu Ortaokulunda okuma kitabı eksiğini olduğunu öğrenmesi üzerine polis kolilere doldurduğu kitaplarla okula gitti.

250 hikaye ve roman kitabı ile birlikte okula giden polis önce kitapları okulun kütüphanesine yerleştirdi, sonra da bahçede öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği düzenledi.

Manşetler

Tarsus’ta kayıp genç akıntıya böyle kapıldı: Son görüntüleri ortaya çıktı
Kahramanmaraş’ta ehliyetsiz sürücü polislere çarptı: 2 polis yaralı
Tarsus’ta suya atlayan çocuk kayboldu: Arama çalışması devam ediyor
Mersin Limanı’nda 19 kilo kokain ele geçirildi, vali ekibi tebrik etti
Mersin’de sigara kaçakçılığı ile mücadele
Isparta’da kazada 83 yaşındaki bisikletli ağır yaralandı
Eğirdir’de zincirleme kazada 3 kişi yaralandı
İl emniyet müdürünün yönettiği operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi
Tarsus’ta etkili olan rüzgar bir iş yerinin çatısını uçurdu
Alevlerin küle çevirdiği evde Kur’an-ı Kerim zarar görmedi