Sosyal medya başını yaktı: Drift atan sürücüye 33 bin 739 TL ceza

Mersin'de bir otoparkta BMW marka aracıyla drift atan şahsa 33 bin 739 TL ceza kesilirken, ehliyetine de 2 ay süreyle el konuldu.

Mersin'de bir otoparkta BMW marka aracıyla drift atan şahsa 33 bin 739 TL ceza kesilirken, ehliyetine de 2 ay süreyle el konuldu.

Alınan bilgiye göre, önceki gün merkez Yenişehir ilçesinde bir otoparkta H.E.Ç. adlı sürücü, BMW marka 33 YC 833 plakalı otomobiliyle drift attı. Drift anlarını cep telefonu kamerası ile görüntüleyen vatandaşlar ise bu görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri sürücüye ulaştı. Şahsa drift atmak ve sürücü belgelerini yanında bulundurmamaktan 33 bin 739 TL ceza uygulandı.

Ayrıca sürücünün ehliyetine 2 ay süreyle el konulduğu bildirildi.

Manşetler

Burdur’da pikap ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Antalya’da iş ve uygun fiyata cep telefonu vaadiyle 3 kişiyi dolandıran şüpheli tutuklandı
Antalya’da 3 mahallenin ulaşımını sağlayan yol çöktü
Hastanede eski eşi öldüren katilin ağırlaştırılmış müebbet cezası istinafta onandı
Osmaniye’de sosyal medya üzerinden 410 milyonluk dolandırıcılığa 5 tutuklama
Kahramanmaraş’taki kadın cinayeti: 2 çocuk annesi terzi boğularak öldürülmüş
Osmaniye’de restorasyonu yapılan asırlık okulda çıkan yangın söndürüldü
Hatay’da su dolu temelin içindeki toplarını almak isterken düşüp ölen 2 kardeş yan yana defnedildi
Çilek bahçesi selle birlikte su altında kaldı
Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli yakalandı