Sosyal medya paylaşımı uğruna canını hiçe sayan motosikletliye ceza yağdı

Hatay'da motosikletle akrobatik hareketlerle şov yapan ve o anları sosyal medyada paylaşan motosiklet sürücüsüne 15 bin 863 TL cezai işlem uygulandı.

Hatay'da motosikletle akrobatik hareketlerle şov yapan ve o anları sosyal medyada paylaşan motosiklet sürücüsüne 15 bin 863 TL cezai işlem uygulandı.

İskenderun ilçesi Bekbele Mahallesi'nde trafiği tehlikeye düşürecek şekilde motosikletin önünü kaldırma, akrobatik hareketler yapma ve saygısızca araç kullanma görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması polis ekiplerini harekete geçirdi. Yapılan çalışmada bahse konu motosikletin sürücüsünün E.Ş. tespit edildi. Şahsa çeşitli maddelerden ve sürücü belgesiz araç kullanmaktan toplam 15 bin 863 TL cezai işlem uygulandı. Sürücü hakkında "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan gerekli adli işlem yapıldı.

Manşetler

Bıçakladığı eski eşine cezaevinden torunuyla ölüm tehdidi gönderdi
Sel nedeniyle yolu tahrip olan bölgede mahsur kalan 12 balıkçıyı itfaiye kurtardı
Serik’te yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı