Şuhut’ta velilere yönelik Madde Bağımlılığı Farkındalık eğitimi

Afyonkarahisar Şuhut Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından öğrenci velilerine yönelik "Madde Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi" başladı.

Afyonkarahisar Şuhut Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından öğrenci velilerine yönelik "Madde Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi" başladı.

Şuhut İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde ilçe genelinde başlatılan madde bağımlılığı farkındalık eğitimleri başladı. İlk olarak Ortapınar Şehit Muammer Çanta İlk ve Ortaokul öğrenci velilerine yönelik eğitim kursu verildi. Kursta velilere yönelik madde bağımlılığının zararları ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Ortapınar Şehit Muammer Çanta ilkokul ve ortaokul toplantı salonunda yapılan eğitimde madde bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı ve yasadışı bağımlılık yapıcı uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında, Şuhut Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından farkındalık oluşturmak ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında koruyucu ve önleyici çalışmalar yapmak, kullanıcılar ve aileleri için ise bireysel ve grup danışmanlığı yaparak psiko-sosyal rehabilitasyon sürecine destek olmak amaçlandı.

Manşetler

Hatay’da otomobil takla attı: 3 yaralı
Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında