Şükrü Başdeğirmen oyunu kullandı

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ailesiyle birlikte Naşide Halil Gelendost ilkokulunda oyunu kullandı.

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ailesiyle birlikte Naşide Halil Gelendost ilkokulunda oyunu kullandı.

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen eşi Şadiye Başdeğirmen ve oğlu Celal Başdeğirmen ile oy kullanacağı Naşide Halil Gelendost ilkokuluna geldi. 1302 numaralı sandıkta oy kullanan Şükrü Başdeğirmen, "2024 Mahalli İdareler seçiminin Isparta ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü