Sulama kanalına giren çocuk kayboldu, yakınları gözyaşı döktü

Adana'da sulama kanalına giren 16 yaşındaki çocuk kayboldu. Çocuğun bulunması için çalışma başlatılırken, yakınları gözyaşı döktü.

Adana'da sulama kanalına giren 16 yaşındaki çocuk kayboldu. Çocuğun bulunması için çalışma başlatılırken, yakınları gözyaşı döktü.

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Güzelevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki İ.İ. isimli yabancı uyruklu çocuk, girdiği sulama kanalında akıntıya kapıldı. Kısa süre sonra İ.İ., gözden kayboldu ve çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polisler sevk edildi. Ekipler, çocuğu bulmak için kanalda ve çevresinde arama çalışması başlattı. İ.İ.'nin yakınları sulama kanalı kenarına gelerek uzun süre gözyaşı döktü.

Bölgede güvenlik önlemleri alınırken, ekiplerin sulama kanalında arama çalışması sürüyor.

Manşetler

Kızını YKS’ye götürmek için yola çıktı, feci kazada hayatını kaybetti
Mersin sahilinde EDS dönemi: 3 bin sürücüye ceza
Adana’da köprüden düşen kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Mersin’de kaza yapan otomobil takla attı: 2 yaralı
Alevlere teslim olan depo küle döndü
Belen’de ev yangını
Konteyner alevlere teslim oldu
Osmaniye’de 50 milyonluk dolandırıcılık operasyonunda 4 tutuklama
Isparta’daki feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
15 yaşındaki Fatma İrem’den haber alınamıyor